tiistai 16. toukokuuta 2017

Hiiren surma ja kadonneiden loukkujen jäljillä

Loukkujen osalta ensimmäinen yö näytti kyntensä. Ja jotenkin osaainkin lopputuloksen arvata. Vai osaainko? Kolmea loukkua lukuunottamatta syötit oli kaluttu puhtaaksi. Mutta loukku ei ollut lauennut. Näissä syötteinä siis kana leikkelettä ja juustoa.

Niiden kolmen muun loukun osalta kaksi oli hävinnyt. Kyllä, hävinnyt. Yksi muovinen sveitsiläinen ja yksi teräksinen. Niitä ei löytynyt vaikka yläpohjan kävelin pariin otteeseen läpi. Mutta toisessa sveitsiläisessä oli pulska hiiri.

Eli tässä vaiheessa voisin sanoa että sveitsiläisille 1,5 pistettä ja "lost in action" leima. Metalliselle 0,5 pistettä ja "lost in action" leima. Kaikki muut saavat ensimmäisen yön osalta nolla pistettä.

Toiseen yöhön lähdetään sillä asetelmalla että koska kaikissa loukuissa on jos jonkinlainen väkänen syötin kiinnittämiseksi, tein eilen illalla rainbown wetabix muron korvikkeesta ja maapähkinävoista coctailin, jota sipaisin tämän hakasen alle ja hieman sormenpäällä lätkän uloimpaan reunaan. Muovisiin giljotiineihin tein saman, eli siinä kun on u:n muotoinen heiluri, laitoin sen sisäpinnalle tätä omakutoista tahnaa.

Huomenna täytynee töiden jälkeen käydä uudelleen prismassa ja ostaa sveitsiläisiä uudet kaksi. Tämä tutkimus alkaa saamaan sen verran mielenkiintoisen asetelman että minkähän kokoisia hiiriä meillä lieneekään pesinyt..


Mainittakoon vielä että puiset ja giljotiinit on ostettu biltemasta. Puiset olivat tyyliin 0,99 euroa 2kpl. Metallisia löytää aina 2€...5€ kappale hintaan melkein jokaisesta marketista. Sveitsiläiset olivat prismassa 5€ 2kpl.

Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu